Hotelli Vuokatti allas

Monipuolista tekemistä Hotelli Vuokatissa ympäri vuoden

Hotelli Vuokatti Resort tarjoaa mahtavat mahdollisuudet harrastaa.
Mitä teetkin, Nauti – Sinä päätät.

Saunat

Honkalinna-maisemasauna

Honkalinnan pehmeissä löylyissä rentoutuu päivän päätteeksi.
Erityistä arkkitehtuuria edustava hirsisauna tarjoaa upean näköalan järvelle yläkerran löylytiloista. Maisema-saunan lämmitys-aikataulu vaihtelee sesongeittain.

Honkalinnan edessä on myös virkistävä ulko uima-allas, johon voi pulahtaa sekä kesäisin että talvisin.
Allasta ei ole lämmitetty, joten talvella tiedossa on avantouintia!
– Mikä olisikaan avantoa parempi suomalainen talvi-kokemus!

Hotellin iltasauna

Hotellin alakerran miellyttävää ja tilavaa saunaa lämmitetään silloin,
kun Honkalinna maisemasauna ei ole päällä.

– Tiedustele myös mahdollisuutta varata oma yksityinen sauna-tunti, alk 50€/h.

lakeview Hotelli Vuokatti
Hotelli Vuokatti Honkalinna
Hotelli Vuokatti uima-allas
Hotelli Vuokatti allas
Hotelli Vuokatti ulkona

Monipuoliset palvelut

Hierontapalvelut
Hotelli Vuokatissa sinua palvelee myös urheiluhieroja Heidi Haataja, joka hieroo jumit vartalostasi. Heidin ajat ovat varattavissa syyslomista alkaen.

Heidi paikalla viikoilla 42-43 tiistaisin ja torstaisin
– Tiedustele vapaita aikoja vastaanotostamme!

Kuntosali
Uusitulta kuntosaliltamme löydät Cypex- ja Matrix-laitteita , joiden avulla saat tehtyä hyvän treenin myös lomasi aikana. Kuntosalin käyttö sisältyy aina majoitushintaan.

Kävelysauvat
Sauvojen kanssa tehty kävelylenkki vahvistaa myös yläkroppaa. Meiltä saat lainattua kävelysauvoja, joiden avulla teet treenistäsi molipuolisemman.

Jäätionlammen laavu
Majoituskohdettamme lähellä sijaitseva Sotkamon kunnan ylläpitämällä laavulla voi käydä retkeilemässä, nauttia elävästä tulesta ja paistella makkarat.

Kesä- ja Talvi-aktiviteetit

Hotelli Vuokatissa nautit yksityisyydestä, omasta rauhasta ja monista aktiviteeteista – ilman eri veloitusta. Aktiivinen lomailija saa päivän käyntiin hotellin kuntosalilla. Rennompi lomailija lukee lehteä kesällä riippukeinussa, tai syventyy romaaniin luku- nurkkauksessa.

Tekemistä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille ja kokoisille!

Hotelli Vuokatti Resortissa on tekemistä kaiken ikäisille ja kokoisille golfista ja minigolfista pallokenttiin, patikointiin sopiviin maastoihin ja paljon muuhun!

Hiihtoa, laskettelua ja paljon muuta!

Vuokatti on tunnettu laskettelukeskuksestaan, laajasta latu-verkosta ja hiihto mahdollisuuksista ympäri vuoden. Hotelli Vuokatti Resortin vieraana kaikki nämä palvelut ovat lähelläsi.
Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma Vuokattiin!

Avanto

Mikä olisikaan suomalaisempi kokemus kuin pulahdus hyiseen avantoon? Hotelli Vuokatin ulkouima-altaassa pidetään auki avantoa koko talven. Talviuinti parantaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja virkistää mieltä sekä kehoa. Muista pitää pää pinnan yläpuolella ja varaudu vartomaan hetki, sillä esimerkiksi talvilomilla avanto on huippusuosittu!

Pulkat

Tarjoamme myös pulkat talvileikkeihin. Yksi vahva suositus hurjalle pulkkamäelle on Vuokatin tekniikkarinteen pulkkamäki. Vauhdikkaat mäkilaskut on taattu! Läheltä löytyy myös loivempia mäkiä, joita voi käydä kokeilemassa

Laduille hiihtämään

Hotelli Vuokatin piha-alueelta pääset suoraan liittymään Vuokatin kehuttuun latuverkostoon. Omien suksien huolto onnistuu sekä hotellin että huoneistojen asukkailta huoltoon erityisesti varatuissa tiloissa.